ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

>
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Αβραμίδης,

Γεννήθηκα στις 24 Ιουνίου του 1989 στο Σουχούμι της Αμπχαζίας. Κατοίκησα στο Δ.Δ. της Αγίας Τριάδος του Δήμου Θερμαϊκού για πολλά χρόνια, τόπος στον οποίο έχω ζήσει ως παιδί, ως έφηβος και αργότερά ως νεαρός ενήλικας. Τα τελευταία 10 χρόνια έχω εγκατασταθεί στην Αθήνα, αφού εντάχθηκα στα σώματα Ασφαλείας της χώρας μας.

Από τον Μάρτιο του 2012 έως και τον Φεβρουάριο 2020 εργαζόμουν στην Άμεση Δράση ΔΙ.ΑΣ της Δυτικής Αττικής εκτελώντας άψογα το καθήκον μου, πλάι στους συμπολίτες μου, και παράλληλα κατακτώντας πολλές διακρίσεις. Σήμερα εργάζομαι στις Ειδικές Υπηρεσίες ΕΛ.ΑΣ. της Αθήνας, όπου μέλημα μας είναι η προστασία τόσο του πολίτη, όσο και της χώρας μας.

Ένα πράγμα το οποίο έχει παραμείνει αμείωτο μέσα μου είναι η αγάπη μου και το ενδιαφέρον μου για τον τόπο στον οποίο μεγάλωσα, τη πατρίδα μου, το Δήμο Θερμαϊκού. Θα ήθελα να δω αυτό το μέρος να ανθίζει διότι γνωρίζω πως διαθέτει πολλές δυνατότητες και μπορεί να προσφέρει πολλές ευκαιρίες. Για αυτό το λόγο λοιπόν θα ήθελα να συμβάλλω προσωπικά, με το καλύτερο δυνατό τρόπο, στα κοινά του τόπου μας. Έχω όραμα, ιδέες, σκέψεις και τρόπους με του οποίους μπορούμε να αξιοποιήσουμε το δήμο μας έτσι ώστε να μπορούμε να ζήσουμε σε αυτόν αξιοπρεπώς. Επιλέγω λοιπόν να συμμετέχω στα κοινά και να ενταχθώ στον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ», του Γιώργου Τσαμασλή, γνωρίζοντας και ενθαρρύνοντας τις δράσεις και τους σκοπούς του για αυτόν εδώ το τόπο.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart