ΔΑΡΑΒΑΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

>
ΔΑΡΑΒΑΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Ονομάζομαι Τριαντάφυλλος Δαράβαλης. Γεννήθηκα το 1963 στη Δυτική Ελλάδα και μεγάλωσα στα Επτάνησα. Από το 1980, που ήρθα για σπουδές, έχω βαφτίσει τον εαυτό μου «Θεσσαλονικιό». Το 2001 ένας φίλος με παρακίνησε να σκεφτώ την περιοχή μας, για πιθανή μετεγκατάσταση. Μαγεύτηκα! Ένας τόπος ζωντανός, αναπτυσσόμενος και σύγχρονος, αλλά και με βαθιά ιστορία. Με πολλούς νέους ανθρώπους, με καταπληκτική ακτoγραμμή, ένας υπέροχος τόπος για να ζεις. Δεν γεννήθηκα εδώ, αλλά το ότι ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΔΩ, ήδη είκοσι δύο χρόνια, νομίζω πως είναι ακόμα σημαντικότερο. Εδώ ρίζωσα, εδώ παντρεύτηκα την Ελένη, εδώ γεννήθηκαν η κόρη μου κι ο γιός μου, που φοιτούν στο 5ο Δημοτικό Περαίας.

Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Βιομηχανική και έκανα μεταπτυχιακά (MBA) στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με ειδίκευση στο International Business. Στις δεκαετίες του ’80 και ’90 εργάστηκα σε κορυφαίες θέσεις σε μια από τις πιο πετυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις, τη GOODY’S ΑΕ. Μεταξύ άλλων, υπήρξα Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου και επίσης Διευθυντής Διεθνών Επιχειρήσεων. Από το 2002 ιδιωτεύω, σαν Σύμβουλος Επιχειρησιακής Στρατηγικής. Μια από τις πρόσφατες επαγγελματικές ενασχολήσεις μου με έφερε ακόμα πιο κοντά στην περιοχή μας: την περασμένη χρονιά υπήρξα ο Operations Director της THESS INTEC, της επιχείρησης που θα κατασκευάσει και θα διαχειριστεί το πρώτο ελληνικό 4ης γενιάς Πάρκο Τεχνολογίας και Καινοτομίας, που δημιουργείται μέσα στα όρια του Δήμου μας. Ένα τεράστιο έργο, σε πανελλήνια και πανευρωπαϊκή κλίμακα. Αυτή ήταν και η ευκαιρία να γνωριστώ με τους ανθρώπους του Δήμου Θερμαϊκού (ο οποίος στηρίζει ενεργά και μετοχικά το εγχείρημα) και ειδικά με τον Δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή, ο οποίος σήμερα με τιμά με την τοποθέτησή μου στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Θερμαγικός».

Είναι μια νέα αφορμή ενασχόλησης με τα κοινά, από τα οποία ποτέ δεν απείχα, από άλλα επίπεδα. Ακόμα και από τα Γυμνασιακά χρόνια, κι αργότερα στις συμμετοχές σε Ομίλους και Συλλόγους (Σύλλογος Ιστιοπλόων ΑΙΟΛΟΣ, Επενδυτική Λέσχη Θεσσαλονίκης, Δ.Σ. Συλλόγου ΟΙΝΩΣΙΣ, Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων 5ου Δημοτικού Περαίας).

Αγαπώ τη μουσική, είμαι ιστιοπλόος και συγγραφέας. Το πρώτο μου βιβλίο, το μυθιστόρημα «Οξεία εγγυτάτη» κυκλοφορεί από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart