ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

>
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Ονομάζομαι Μαρία Δασκαλάκη,

Γεννήθηκα στην μαγική Θεσσαλονίκη στις 3 Μαρτίου του 1974. Μητέρα μου η Γαρυφαλλιά και πατέρας μου ο Ιωάννης Δασκαλάκης. Είμαι σύζυγος του Δημητρίου Παρασχάκη, αξιωματικού της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Νέας Μηχανιώνας με τον βαθμό του πλοιάρχου και μητέρα 5 αξιολάτρευτων παιδιών. Από μικρή ηλικία, ήθελα πάντοτε να κάνω μια διαφορά στον κόσμο, κάνοντας όχι αυτό που κάνουν οι πολλοί, αλλά αυτό που κάνουν οι καλύτεροι.

Το 1992 ήμουν πλέον πτυχιούχος Επιμελήτρια Πρόνοιας από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Καβάλας και έπειτα από 27 χρόνια η αγάπη μου για την δια βίου μάθηση με οδήγησε πίσω στα θρανία. Με σκοπό την εκπλήρωση ενός ακόμη στόχου, απέκτησα το πτυχίο Κομμωτικής Τέχνης και αποφοίτησα το 2019 από το ΕΠΑ.Λ. Βασιλικών με βαθμό αριστείου 19,7.

Δραστηριοποιούμαι ενεργά στον χώρο της πολιτικής από το 2019, όπου και εκλέχθηκα Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Ν. Μηχανιώνας, με το συνδυασμό ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ και τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Τσαμασλή, που αποτελεί και την σημερινή διοίκηση. Ταυτόχρονα, από την αρχή της θητείας μου, ορίστηκα μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Θερμαϊκού όπου και υπηρετώ, μέχρι και σήμερα, την αναβάθμιση των σχολείων και των νηπιαγωγείων του Δήμου μας.

Λαμβάνοντας υπόψιν τη σπουδαιότητα της ανιδιοτελούς προσφοράς, συμμετέχω ενεργά σε εθελοντικές δράσεις του Δήμου, ενώ με γνώμονα πάντοτε το ήθος, την ανθρωπιά, την εργατικότητα και την προσωπική βελτίωση, έχω εργαστεί σε διάφορες επιχειρήσεις ως νοσηλεύτρια, βρεφονηπιοκόμος, ακόμη και σε ιδρύματα ΑμεΑ και Παιδοπόλεις.

Ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος δεσμεύομαι να εργαστώ ακούραστα για την βελτίωση του Δήμου προς όφελος των κατοίκων του. Όραμα μου η διαμόρφωση ενός Δήμου που θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, ενός Δήμου για τον οποίο θα νιώθουμε όλοι μας περηφάνια.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart