ΔΟΛΙΑΝΙΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

>
ΔΟΛΙΑΝΙΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

Ονομάζομαι Θεοδώρα Δολιανίτου,

Κατοικώ μόνιμα στην Περαία του Δήμου Θερμαϊκού εδώ και 32 χρόνια. Μεγαλωμένη σε οικογένεια ψαράδων βρήκαμε το «λιμάνι» μας στο Δήμο Θερμαϊκού και ρίξαμε «άγκυρα» στο τόπο αυτό, τον οποίο αγαπώ και σέβομαι απεριόριστα για όσα μου έχει προσφέρει. Είμαι μητέρα δύο παιδιών , της Βικτωρίας -Μαρίας 17 ετών και του Αθανάσιου 10 ετών.

Εργάστηκα ως ιδιωτική υπάλληλος στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μεγάλων πολυεθνικών, όπου και απέκτησα μεγάλη εμπειρία στην αξιολόγηση και λύση ζητημάτων, με πρωτοβουλία και αποτελεσματικότητα. Εργάστηκα επίσης ως Barista σε σπουδαίο Όμιλο Εστίασης που για εμένα προσωπικά ήταν σχολείο, διότι οι γνώσεις που απέκτησα μου προσέφεραν την δυνατότητα να δημιουργήσω την δική μου εργασία στον χώρο αυτόν, τον οποίο αγαπώ και ότι κάνω το κάνω με την ψυχή μου.

Με αγάπη και σεβασμό για τον τόπο μου, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως Τοπική Σύμβουλος Περαίας και με χαρακτήρα δυναμικό, υπεύθυνο και ευαίσθητο, δεσμεύομαι ότι θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην εξέλιξη του τόπου που μεγάλωσα και αγαπώ. Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Τσαμασλή που για δεύτερη φορά δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart