ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

>
ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ονομάζομαι Γιώργος Καράμπαλης,

Γεννήθηκα το 1958 στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης. Είμαι παντρεμένος με την Αντωνία Φελεμεντζή και έχουμε αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον Βασίλη. Αποφοίτησα από το τότε εξατάξιο Γυμνάσιο Αρρένων Σταυρουπόλεως της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια από την Σχολή Ηλεκτρονικών «Ο Ευκλείδης». Στον Ελληνικό Στρατό υπηρέτησα ως Έφεδρος Αξιωματικός.

Στον επαγγελματικό τομέα εργάστηκα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος και έπειτα από 35 χρόνια υπηρεσίας είμαι συνταξιούχος. Το 2003 συμμετείχα στις εκλογές του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελοχωρίου «Ο Φάρος» στις οποίες είχα την τιμή να εκλεγώ και στην συνέχεια να ψηφιστώ ως Πρόεδρος του συλλόγου, θέση την οποία υπηρετώ με υπερηφάνεια μέχρι και σήμερα. Διετέλεσα επίσης Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων του Νομού Θεσσαλονίκης.

Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολούμαι εδώ και 20 χρόνια. Συμμετείχα σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και το 2006 εκλέχθηκα Τοπικός Σύμβουλος Αγγελοχωρίου, διατελώντας την θέση του Αντιπροέδρου. Αποτελώ ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Καψαλακείου Πολιτιστικής Στέγης, καθώς και του Δημοτικού Συμβουλίου του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart