ΛΙΓΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

>
ΛΙΓΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ονομάζομαι Χριστίνα Λιγνού,

Γεννήθηκα στη 1 Νοεμβρίου του 1986 στην υπέροχη Θεσσαλονίκη. Είμαι παντρεμένη με τον Θεόδωρο Τσιάνο και μητέρα δύο παιδιών. Εργάζομαι ως βρεφονηπιοκόμος και έχω σπουδάσει κομμωτική, ονυχοπλαστική και αισθητική. Εργάστηκα για πολλά χρόνια στην περιοχή μας σε διάφορους κλάδους επιχειρήσεων.

Μέχρι και 11 ετών έμενα στην Βέροια και αργότερα μετακομίσαμε με την οικογένεια μου στην Περαία, όπου και ανοίξαμε τον παιδότοπο «Δελφινάκια». Είμαι κάτοικος αυτού του υπέροχου τόπου εδώ και 25 χρόνια και γι’ αυτό λοιπόν αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στον κλάδο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού κιόλας από τα εφηβικά μου χρόνια συμμετείχα σε 15μελή σχολικά συμβούλια, κάτι που με έκανε να αγαπήσω τους συνανθρώπους μου και να προσφέρω σε αυτούς ότι καλύτερο μπορώ.

Η καθημερινή επαφή με τους συνδημότες μου αλλά και η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί για εμένα το κίνητρο στην απόφαση μου να συμμετέχω ως υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Δημάρχου, Γιώργου Τσαμασλή, ενός υπεύθυνου ανθρώπου με πραγματικό ενδιαφέρον, θέληση και ικανότητα.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart