ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

>
ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκα στη Γερμανία και έχω καταγωγή από την περήφανη Κρήτη αλλά και τον πονεμένο Πόντο. Ζω στην Περαία , με τη σύζυγο μου ,Άννα Γλυμή, υπάλληλο ΕΛΤΑ.

Σπούδασα Διακόσμηση/Μορφολογία Χώρου και εξειδικεύτηκα στο Visual Advertising/Merchandising,στο Παρίσι.
Εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας, στο χώρο της Διακόσμησης εσωτερικού χώρου, συνεργάστηκα με αναγνωρισμένες εταιρείες , παγκόσμιας εμβέλειας, στην εφαρμογή του εμπορικού τους σχεδίου στην Ελλάδα και εκπαιδεύτηκα στην οργάνωση ,διαχείριση και διοίκηση ομάδων εργασίας και πωλήσεων , όπου και εργάζομαι τελευταία , ως Επιχειρησιακός Διευθυντής.
Λάτρης της φυσικής ομορφιάς και του πολιτισμού , σε κάθε μορφή και έκφρασή τους, ασχολούμαι ενεργά με τη φωτογραφία και τις τέχνες.

Η επιλογή μου να δραστηριοποιηθώ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ,γεννήθηκε από την αγάπη μου προς το συνάνθρωπο και τη δυνατότητα που μου δίνεται ,να προσθέσω μια νέα ματιά και δύναμη, στην ήδη υπάρχουσα γνώση και εμπειρία , στον τόπο που αγάπησα δεκαετίες πριν και τον επέλεξα για τόπο κατοικίας! Εκεί που η δύναμη του ξεριζωμένου ,δημιούργησε μια κοινωνία δυναμική και παραγωγική ,με πολιτιστικό και καλλιτεχνικό παρελθόν και μέλλον, με εμπορική δύναμη και τουριστική καταξίωση!

Σκοπός και στόχος μου να βρω το βήμα δράσης , τις ιδέες και την ώθηση , ώστε ο δήμος που αγαπάμε να είναι όχι μόνο πόλος έλξης εμπορίου και τουρισμού αλλά και πρότυπο πολιτισμού , διαβίωσης και αθλητισμού!
Με βλέμμα στο μέλλον και ώριμη σκέψη, με οδηγό την πείρα και γνώμονα το όραμα, συμπορεύομαι με τον Γιώργο Τσαμασλή!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart