ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

>
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Ονομάζομαι Θεόδωρος Παπαδόπουλος,

Σε ηλικία μόλις 8 ετών ήρθα με τους γονείς μου και τα αδέλφια μου στην Ελλάδα από το μακρινό πολυπολιτισμικό Καζακστάν και εγκατασταθήκαμε στο Δ.Δ. Αγίας Τριάδας του Δήμου Θερμαϊκού. Είμαι παντρεμένος με την Έλενα Λατίσεβα και έχουμε αποκτήσει δύο γλυκύτατες κορούλες.

Από μικρός ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και συμμετείχα στην ομάδα Πυγμαχίας κατακτώντας το 3ο Πανελλήνιο μετάλλιο. Επίσης ασχολήθηκα και με την αθλητική σκοποβολή. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, φοίτησα στα σχολεία της περιοχής και στην συνέχεια σπούδασα Μηχανικός Αυτοκινήτων, ειδικότητα με την οποία αργότερα δούλεψα σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία. Για πολλά χρόνια υπήρξα ενεργό μέλος του Συλλόγου Παλιννοστούντων Ομογενών «Τραντέλληνες», ενώ παράλληλα άσκησα και εθελοντική δράση στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 20 χρόνια είμαι επιχειρηματίας. Έστησα μόνος μου, χωρίς καμία οικονομική στήριξη, τη δική μου επιχείρηση με έδρα την Περαία, η οποία ειδικεύεται στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο κρεάτων.

Αποφάσισα να συμμετέχω στα κοινά κληρονομώντας από την μητέρα μου, Παρθένα Παπαδοπούλου, την αγάπη και το ενδιαφέρον για την προκοπή του τόπου μας και ευελπιστώντας να συνδράμω, με την παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην τροχιά ανάπτυξης που χάραξε ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής τα τελευταία 4 χρόνια. Πιστεύω ότι σε όλους μας, αλλά κυρίως στα παιδιά μας, αξίζει ένα καλύτερο περιβάλλον και μια όμορφη καθημερινότητα για να πορευτούμε με δυναμισμό στην ζωή. Με συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και φιλοδοξούμε, με τον Δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή, ότι θα δημιουργηθούν περισσότερες και καλύτερες προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart