ΠΑΡΑΛΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

>
ΠΑΡΑΛΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ονομάζομαι Κυριακή Παραλίκη,

Είμαι 26 ετών και τα τελευταία 20 χρόνια ζω και εργάζομαι στην Επανομή του Δήμου Θερμαϊκού. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Σχολική Ψυχολογία του University Of East London. Είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα.

Πήρα την απόφαση να δραστηριοποιηθώ ενεργά με τα κοινά του τόπου μου, της Επανομής, διότι ως μέλος της κοινωνίας αντιλαμβάνομαι τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που διαθέτουμε ως δήμος. Θέτω για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές ως Τοπική Σύμβουλος Επανομής με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ» του Δημάρχου Γιώργου Τσαμασλή, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε ζητήματα που αποζητούν λύσεις.

Με την ψήφο εμπιστοσύνης σας δεσμεύομαι να επιδιώξω, με όλες μου τις δυνάμεις, να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας. Διαθέτουμε την ευκαιρία να ζούμε σε έναν τόπο απαράμιλλης ομορφιάς, που αποτελεί πόλο τουριστικής έλξης, και η βασική μου επιθυμία είναι να συμβάλλω καθοριστικά στη περαιτέρω ανάπτυξη όλων των δραστηριοτήτων της τοπικής μας κοινωνίας, επιχειρώντας παράλληλα να προωθήσω εκείνες τις πολιτικές που θα σας δικαιώσουν. Οραματίζομαι ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας, διαμορφώνοντας συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να συμμετέχουμε στα κοινά ενωμένοι.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart