ΡΟΜΠΕΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ

>
ΡΟΜΠΕΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα-Μαρία Ρομπέση,

Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου κατά το τελευταίο εξάμηνο των σπουδών μου φοίτησα στο University Of Dundee της Σκωτίας στο πλαίσιο του Erasmus+. Είμαι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών με το πρώτο να είναι στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος και το δεύτερο στη Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένη Γλώσσα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Ένας από τους βασικότερους άξονες στην ζωή μου είναι ο τουρισμός καθώς η οικογένειά μου διατηρεί κατάλυμα στην περιοχή μας και κατά το παρελθόν απασχολήθηκα στην υποδοχή του Eagles Resort στη Χαλκιδική. Έχω εργαστεί ως καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών καθώς και στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη. Τα 2 τελευταία χρόνια είμαι αναπληρώτρια καθηγήτρια στη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά καλλιεργήθηκε σε ηλικία 16 ετών μέσω της συμμετοχής μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων. Συμμετείχα σε 8 συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό ως αντιπρόσωπος, διοργανωτικό μέλος και προσφάτως ως καθηγήτρια σύμβουλος. Ορμώμενη από την αγάπη μου για το τόπο στον οποίο γεννήθηκα και ζω αποφάσισα να συμμετέχω στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές ως Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος στην κοινότητα της Αγίας Τριάδας. Ήρθε η στιγμή η Αγία Τριάδα να αποκτήσεις «φωνή» ικανή και μάλιστα γυναικεία ώστε να μπορεί να αφουγκράζεται τα θέλω των δημοτών και να πράττει με οδηγό ένα μέλλον λαμπρό.

Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία και το θάρρος να συμμετέχω στην τοπική αυτοδιοίκηση με σκοπό να συνδράμω στην ανάπτυξη του Δήμου Θερμαϊκού μέσω προτάσεων που αφορούν την οργάνωση δραστηριοτήτων που θα απευθύνονται στην νεολαία, όπως και τις υποδομές, ώστε να αναβαθμιστεί επιπλέον η ποιότητα της ζωής μας και του τουρισμού και να αποκτήσει ο τόπος μας την αίγλη που του αξίζει.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart