ΣΑΡΒΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΕΤΗ)

>
ΣΑΡΒΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΕΤΗ)

Ονομάζομαι Παναγιώτα Σαρβάνη,

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Επανομή. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο της Επανομής και είμαι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εργάζομαι ως δικηγόρος και είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από το 2012, διατηρώντας παράλληλα το δικηγορικό μου γραφείο στην Επανομή. Ασκώ ενεργά την δικηγορία έχοντας συνεργαστεί, μέχρι και σήμερα, με σπουδαία δικηγορικά γραφεία της Θεσσαλονίκης και δικηγορικές εταιρείες Αθηνών. Επίσης διατελώ νομική σύμβουλος διαφόρων εταιρειών καθώς και επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος. Από τον Δεκέμβριο του 2022 είμαι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θερμαϊκού.

Η συστράτευση μου στο πλευρό του Γιώργου Τσαμασλή με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ» για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 αποτέλεσε μια επιλογή απολύτως συνειδητή για εμένα προκειμένου να συνδράμω στην συνέχεια του πολύπλευρου και αξιέπαινου έργου της παράταξης με στόχο έναν δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart