ΣΥΡΙΩΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

>
ΣΥΡΙΩΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Συριώδη,

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη περιοχή Ντεπώ της Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 20 χρόνια κατοικώ μόνιμα στην Περαία του Δήμου Θερμαϊκού και είμαι μητέρα δύο εφήβων. Το 1998 αποφοίτησα από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Απασχολήθηκα επί σειρά ετών στο Χρηματοοικονομικό κλάδο του ιδιωτικού τομέα ως Υπεύθυνη Λήψης και Διαβίβασης Εντολών της B&S Α.Ε.Λ.Δ.Ε. και ως Προϊσταμένη της Χρηματιστηριακής Βορείου Ελλάδος Α.Ε.Π.Ε.Υ. στην Θεσσαλονίκη. Επίσης διαχειρίστηκα ατομικά χαρτοφυλάκια μετοχών της κύριας αγοράς Χ.Α., διενεργώντας συναλλαγές σε μετοχές, αξίες και προϊόντα παραγωγής. Παρείχα ημερήσιες ενημερώσεις και αναλύσεις στρατηγικής, συμμετείχα σε εταιρικές παρουσιάσεις και συναντήσεις με θεσμικούς επενδυτές, καθώς επίσης διαχειρίστηκα με επιτυχία κεφάλαια επενδυτών και την οικονομική κρίση του κλάδου.

Όσον αφορά το τομέα του Δημοσίου υπήρξα Διοικητική Υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Θερμαϊκού για 2 έτη συνολικά στο διάστημα 2017 έως και 2021. Σήμερα εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος σε Οδοντιατρικό κέντρο παρέχοντας γραμματειακή υποστήριξη, οργάνωση και σωστή λειτουργιά των υπηρεσιών του ιατρείου.

Ασχολούμαι ενεργά με τα προβλήματα του τόπου μας, συμμετέχω σε εθελοντικές δράσεις και ομάδες ενώ ταυτόχρονα είμαι μέλος της συντονιστικής επιτροπής της «Κίνησης Πολιτών» του Δήμου Θερμαϊκού και του Δήμου Θέρμης ενάντια στη περιβαλλοντική μόλυνση. Προσφορά στο τόπο μου για εμένα σημαίνει «ολοκλήρωση», κάτι που αποτέλεσε την αφορμή να συμμετέχω στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές ως Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Περαίας με το Συνδυασμό «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ» του κ. Γιώργου Τσαμασλή.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart