ΤΑΒΑΓΕΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

>
ΤΑΒΑΓΕΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Ονομάζομαι Αγγελική Ταβάγειου,

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης και είμαι 43 ετών. Κατοικώ τα τελευταία 15 χρονιά στη Νέα Μηχανιώνα, στην οποία πάντα άνηκε η καρδιά μου αφού αποτελεί την γενέτειρα του πατέρα μου. Είμαι παντρεμένη με τον Αντώνη Στάθη και μητέρα δίδυμων ενήλικων αγοριών, του Νικόλα και του Θανάση.

Υπήρξα ιδιωτική υπάλληλος στο λιανικό εμπόριο και έπειτα αφιερώθηκα στην ανατροφή των παιδιών μου. Το 2014 συμμετείχα ενεργά σε εκδηλώσεις του Δήμου Θερμαϊκού ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου. Από το 2020 εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας σε πωλήσεις λιανικής υπαίθριων αγορών του Νομού Θεσσαλονίκης.

Η καθημερινή μου επαφή με τους πολίτες με φέρνει αντιμέτωπη με τις προκλήσεις της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Στόχος μου είναι να προσφέρω στην ανάπτυξη του δήμου, στην ανάδειξη της περιοχής, στην προώθηση δράσεων σχετικών με την ψυχαγωγία, τον αθλητισμό αλλά κυρίως την παιδεία.
Πιστεύω ακράδαντα ότι τα καλά έρχονται σε αυτούς που πιστεύουν, τα πιο καλά σε αυτούς που έχουν υπομονή, αλλά τα καλύτερα σε αυτούς που δεν εγκαταλείπουν, και εμείς δεν εγκαταλείπουμε στον αγώνα μας να προοδεύουμε και να κοιτάμε μπροστά.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart