ΤΣΟΥΡΟΥΣ-ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

>
ΤΣΟΥΡΟΥΣ-ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ονομάζομαι Νικόλαος Τσουρούς-Μπουγιούκας,

Γεννήθηκα στις 25 Ιανουαρίου του 1955 στη Νέα Μηχανιώνα. Είμαι παντρεμένος με τη Σεβαστή Αντωνιάδου και έχουμε αποκτήσει δύο κόρες, την Αγγελική και την Ιωάννα. Αποφοίτησα από το τμήμα Μηχανολόγων της Τεχνικής Σχολής. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρώ μαζί με τη σύζυγό μου κατάστημα τροφίμων.

Υπήρξα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Συλλόγου Επαγγελματιών της περιοχής μου. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό με ώθησε στην συμμετοχή μου ως μέλος στην Αθλητική Συνομοσπονδία Ποσειδώνα Μηχανιώνας, στην οποία εκλέχθηκα και Πρόεδρος αφότου ανέβηκε κατηγορία στη Γ’ Εθνική.

Η ενεργή ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2003, όταν συμμετείχα για πρώτη φορά στις Δημοτικές εκλογές όπου και εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος. Από το 2003 έως και το 2010 διετέλεσα Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου ενώ ταυτόχρονα για ένα έτος κατείχα τη θέση του Αντιδημάρχου. Το 2014 εκλέχθηκα για άλλη μια φορά δημοτικός σύμβουλος και κατείχα μέχρι και το 2017 τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου, καθώς και η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελούν το μοναδικό κίνητρο για να θέσω την υποψηφιότητα μου με το συνδυασμό ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ του κ. Γιώργου Τσαμασλή, ενός ανθρώπου με όραμα, θέληση και ικανότητα.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart