Συμπολίτες, συμπολίτισσες
 
Με αίσθημα ευθύνης είμαι και πάλι ενώπιον σας, να ζητήσω τη συμπαράσταση σας, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας για τον αγαπημένο μας Θερμαϊκό.
 
Στην πρώτη μας τετραετία βάλαμε ισχυρές βάσεις με έργα υποδομής, έργα κοινωνικής πολιτικής, έργα πολιτισμού και αθλητισμού, έργα περιβάλλοντος. Έργα που αφορούν το παιδί, τη γυναίκα, τον εργαζόμενο, τον άνεργο, τον επαγγελματία.
 
Οδηγούμε το Δήμο μας στον αστερισμό της προόδου και της εξωστρέφειας. Κοιτάμε μπροστά. Αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες που έχει η περιοχή μας. Θέλουμε δίπλα μας όλους τους κατοίκους που φλέγονται από αγάπη για το δήμο μας.
 
Αγκαλιάζουμε όλους τους συμπολίτες μας χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Πολιτευτήκαμε ως δημοτική αρχή όλων των πολιτών. Να ξέρετε πως με περισσότερο ζήλο και αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε και στη νέα πενταετία. Δουλεύουμε με αυταπάρνηση, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα.
 
Μέσα από το ολοκληρωμένο και σε εξέλιξη πρόγραμμα μας, σας καταθέτω το όραμα-στόχο της ζωής μου, που αφορά στην προσφορά
στον τόπο μας, στον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας.
 
Πορεύτηκα στη ζωή μου και στον πολιτικό στίβο με τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι.
 
Η πορεία αυτή σηματοδοτεί τη βαθιά μου γνώση για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ ο συνδυασμός με την πλούσια εμπειρία και κυρίως την αγάπη και διάθεση μου για προσφορά στον Άνθρωπο, είναι η εγγύηση για το βέλτιστο παρόν και το λαμπρό μέλλον του δήμου μας.
 
Ελάτε να πορευτούμε δίπλα-δίπλα τη νέα εποχή. Ο Δήμος Θερμαϊκού μας χρειάζεται όλους. Δίνουμε υπόσχεση ζωής. Ανήκουμε σε αυτούς που αγωνίζονται για έναν καλύτερο Δήμο.
 
Και στη νέα πενταετία θα αγωνιστώ μαζί με τους συνεργάτες μου, με όλες μου τις δυνάμεις για να αισθάνεστε υπερήφανοι για τον τόπο που ζούμε αλλά και τη Δημοτική σας αρχή.
 
 
Ο Δήμαρχος σας,
Γιώργος Τσαμασλής
2019
εκλέγεται Δήμαρχος Θερμαϊκού με ποσοστό 55,01% ως επικεφαλής του συνδυασμού Θερμαγικός
2014
κατέρχεται ως επικεφαλής του συνδυασμού Θερμαγικός στις Δημοτικές εκλογές όπου καταλαμβάνει την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ποσοστό 35%.
2013
εκλέγεται Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης με Περιφερειάρχη τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Παράλληλα εκλέγεται πρόεδρος στον Οργανισμό Τουρισμού της Θεσσαλονίκης όπου παραμένει εως το 2015.
2010
στις πρώτες Περιφερειακές εκλογές με το σύστημα Καλλικράτης εκλέγεται 2ος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας ανάμεσα σε όλους τους συνυποψηφίους του λαμβάνοντας 20.450 ψήφους.
2006
στις τελευταίες Νομαρχιακές εκλογές επανεκλέγεται για 4η συνεχή φορά Νομαρχιακός Σύμβουλος στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης αναλαμβάνοντας αυτή την φορά την θέση του Αντινομάρχη Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας αλλά και την Αντινομαρχία Τουρισμού. Παράλληλα αναλαμβάνει την θέση του συντονιστή Νομαρχιακού έργου.
2004
συμμετείχε στις εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ διετέλεσε πρόεδρος της Β’ ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης για δύο θητείες.
2002
επανεκλέγεται για 3η συνεχή φορά Νομαρχιακός Σύμβουλος στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης αναλαμβάνοντας την θέση του Αντινομάρχη Ανάπτυξης και Εμπορίου.
2000
συνεργάζεται με Κατασκευαστική εταιρεία στον κλάδο των οικοδομών
1998
εκλέγεται για 2η συνεχή φορά Νομαρχιακός Σύμβουλος στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης.
1994
εκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης στην πρώτη αιρετή διοίκηση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
1989
δημιουργεί οικογενειακή επιχείρηση διαφημιστικής προβολής & δώρων
1978
σε ηλικία μόλις 18 ετών, αναπτύσσει εταιρεία εμπορίας & διανομής υγρών καυσίμων
1960
ο Γιώργος Τσαμασλής γεννήθηκε στο Μεσημέρι Θεσσαλονίκης

Ο Γιώργος Τσαμασλής σπούδασε στη σχολή Εργοδηγών – Μηχανολόγων και είναι πατέρας 2 παιδιών. Στον τομέα του τουρισμού έχει αναπτύξει ποικίλες δράσεις μέσω της συμμετοχής του σε τουριστικές εκθέσεις και συνέδρια παγκόσμιας εμβέλειας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ από την μακρόχρονη ενασχόληση του με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει αναπτύξει άριστη ικανότητα διοίκησης στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μεταξύ άλλων, κατείχε τη θέση του προέδρου ποδοσφαιρικής ερασιτεχνικής ομάδας επί σειρά πολλών ετών, ενώ είναι μέλος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart