Νέα δημιουργική θητεία Τσαμασλή, το μήνυμα της συγκέντρωσης στην Περαία
>
>
Νέα δημιουργική θητεία Τσαμασλή, το μήνυμα της συγκέντρωσης στην Περαία

Νέα δημιουργική θητεία Τσαμασλή, το μήνυμα της συγκέντρωσης στην Περαία

Μήνυμα για νέα δημιουργική θητεία του Γ. Τσάμαλη και του Θερμαγικού, έστειλε η Περαία, σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, πρωτοφανή για τα δεδομένα του δήμου Θερμαϊκού!

Το μήνυμα έστειλαν οι εκατοντάδες εκατοντάδων συγκεντρωμένοι,  που δεν σταμάτησαν λεπτό να χειροκροτούν τον Δήμαρχο τους, όταν αυτός ανέλυε τα ΕΡΓΑ που ΓΙΝΟΝΤΑΙ, τονίζοντας ότι το “θα” και οι σχεδιασμοί επί χάρτου δεν τον αφορούν. Μιλά “επί το έργον”, όπως είπε, για ολοκληρωμένα η δρομολογημένα, ήδη χρηματοδοτούμενα  έργα.

 Σε έναν λόγο χειμαρρώδη, δονούμενος από συγκίνηση για την αγάπη  που εισπράττει από τους ” φίλους συμπολίτες” του, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ζήτησε ανανέωση της εμπιστοσύνης τους, δεσμευόμενος,  ότι θα εργαστεί ακούραστα και πολλαπλά με τους συνεργάτες του, προκειμένου ο τόπος και οι άνθρωποι του να έχουν τη θέση που τους αξίζει σε ένα Σύγχρονο Ανθρώπινο Δήμο.

 Αναφέρθηκε στα έργα πνοής της δημοτικής του αρχής, καθαριότητα, οδοποιία, ύδρευση, αντιπλημμυρική προστασία, νέα σχολεία και συντηρήσεις άλλων, την ίδρυση πολεοδομίας, τις ψηφιακές υπηρεσίες.

Τόνισε πως αυτά, σε συνδυασμό με τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, Thess Intec, Μαρίνα Ν. Μηχανιώνας, Τουριστικό χωριό στην Αγ. Τριάδα, και τουριστική αξιοποίηση της Επανομής, εντάσσουν τον Δήμο Θερμαϊκού, πανελλαδικά, στις πρώτες θέσεις εκσυγχρονισμού και Ανάπτυξης, μεταξύ των περιφερειακών δήμων, ενώ αποκτά περίοπτη θέση και στους τουριστικούς χάρτες.

 Δεν παρέλειψε να επισημάνει, ότι στόχος όλων των μεγάλων έργων είναι, μέσω της ανάπτυξης, να υπάρχει εργασία για χιλιάδες συμπολίτες που θα ανακυκλώνουν και θα αναζωογονούν την οικονομία του τόπου.

Κλείνοντας, καταχειροκροτούμενος, τόνισε: “Η αγάπη σας είναι η δύναμη μου. Και αυτή με οδηγεί. Θέλω να είστε υπερήφανοι για τον τόπο σας και τη δημοτική σας αρχή! Θέλω μαζί, ενωμένοι να δημιουργήσουμε στέρεες υποδομές για τα παιδιά μας, για το μέλλον. Εγώ σας εμπιστεύομαι. Εμπιστευτείτε με και εσείς για άλλη μια θητεία δημιουργίας και ανάπτυξης”. Κατεβαίνοντας από το βήμα χάθηκε στις αγκαλιές των άνω των χιλίων συγκεντρωμένων, με τις διαβεβαιώσεις νίκης,  να ακούγονται απ’ άκρου σ άκρον στην πανέμορφη παραλία της Περαίας, που έσφυζε από τον κόσμο.

Share on

There are no comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart